När det är dags att byta fönster

Ibland tittar man ut genom ett fönster, hemma eller på hotell, och tänker att det skulle behöva bytas. Även om det är första gången eller om du har gjort det tusentals gånger förut, så är det inte alltid lätt att byta fönster. Att göra det själv kan hjälpa en att spara pengar om man inte vill betala arbetare, men detta inkluderar att göra rätt mätningar av sina fönster, det innehåller tunga lyft och att hitta rätt material och rätt sorts fönster, vilket kan inte vara svårt för vissa. I sådana fall så är det bästa valet att söka hjälp från en professionell firma. Därför, om du just nu bor i Malmö och behöver hjälp med fönsterbyte, så kan dessa fem företag stå till tjänst:

Fönsterfabriken AB (Rekommenderas)

Fönsterfabriken AB utför fönsterbyte på totalentreprenad, alltid svensktillverkat. Dom hjälper till med planering och projektering, val av konstruktion och provmontering. Du får självklart en kostnadsfri offert. Dom har tillverkat underhållsfria kompositfönster sedan 1986. Alla deras kompositfönster är energiklassade och märkta med statliga Energimyndighetens etikett ”Energimärkt fönster”. Ta en titt på referenserna här: http://www.smartafonster.se/referenser/fonsterbyte-malmo/

Fönstergården Idealfönster AB

Fönstergården idealfönster AB har öppet från klockan 07:00-17:00 alla vardagar och priserna på att byta fönster är beroende på vilken typ av fönster som det rör sig om. Ett klassiskt tvåglasfönster kan kosta mellan 800-3000 kronor, medan en takkupol kan kosta mellan 4000 – 10000 kronor. En arbetare kan komma och ställa in fönstret åt dig på en arbetskostnad som ligger mellan 400 – 600 kronor i timmen.

Tk Fönsterbyte

Från 2011-2014, så har Tk fönsterbyte vunnit pris för ”Bästa fönsterbytaren”. Företaget hjälper till med fönsterbyte både inom Malmö och regionalt, och de garanterar att få ett enkelt och smidigt fönsterbyte, kostnadsfria hembesök och prisvärda produkter! Du kommer även att få ett nöjd-kund-garanti.

Kronfönster AB

Kronfönster AB säljer och monterar fönster till både villaägare, bostadsrättsföreningar, privata och kommunala fastighetsägare. Företaget har öppen butik måndagar till fredagar från kl 08:00-17:00 och har fått höga betyg från gasell och har fönster från alla smaker, från trä till aluminium till PVC.