Ett akustiktak som var festligt pyntat!

Något som har blivit allt vanligare är att fler och fler väljer att använda sig av ett akustiktak för att skapa en behaglig ljudnivå. I det här blogginlägget kommer det följas av en mycket spännande händelse som man fick uppleva när man besökte den stora aulan i Stockholm.

Dagen började med att man hade förberett sig väldigt väl innan den här stora dagen, för att kunna planera in ett förhoppningsvis lyckat disco för ungdomar. Det här discot som länge hade varit i rampljuset skulle då utspela sig i den stora aulan som många hade pratat om innan. När dagen närmade sig och ungdomarna började storma in i aulan, så kunde man faktiskt uppleva rätt snabbt att det fanns ett akustiktak i aulan för att det skulle fungera som en ljudabsorbent. Det här akustiktaket skulle därtill och se till att skapa en ljudmiljö som skulle vara betydligt optimal. Vilket man också lyckades med efter att man hade frågat ungdomarna vad det tyckte om miljön i den stora aulan.

akustiktak

Inte nog med att det gav ett betydligt bättre ljud i aulan, så kunde man snabbt konstatera att det festfixarna hade ordnat med var att klä dessa akustiktak som fanns i aulan med lite festligheter. Dessa festligheter som många beundrade starkt, hade lyst under stora delen av kvällen med allt glitter och ballonger som man hade fäst i taket. Istället för att komma till en aula där taket var relativt tråkigt, så fick man sig en häftig upplevelse när man väl befann sig på discot. En väldigt annorlunda men mycket fiffig ide att använda sig av de akustiktaken som man har i en lokal genom att pryda den på ett gott sätt. En trend har man kunnat se och det är att alltfler företag ser därmed till att pimpa upp ett akustiktak på det här sättet.